Меню
Вашите продукти

Сувенири и Магнити Белица

Магнитни и традиционни сувенири за Белица - туристически фото магнитчета, 3Д Релефни магнити, Магнитни Книжки, Ключодържатели, Чаши, Екохимикалки, Запалки и др. с изгледи от Белица.

Производител: Artex Studio
Магнитни книжки /албумчета/ с 12 секции изгледи и текст за Парк за Мечки, Белица. Книжките са с размер 65х47 мм. и могат да бъдат с вертикално или хоризонтално разположение. Осигуряват по-пълно и цялостно представяне на Парк за Мечки, Белица, в сравнение с всички останали сувенири. Предлагаме и инди..
1.85лв
Производител: Artex Studio
Магнитни и традиционни сувенири за Парк за Мечки Белица - 3Д релефни магнитни сувенири, Магнитни Книжки, Ключодържатели, Туристически фото магнити, Екохимикалки и Запалки с изгледи, Магнитни Кибритчета, Керамични Чаши, Магнитчета за хладилници и много други със снимки от Парк за Мечки Белица. Предла..
1.40лв
Производител: Artex Studio
Магнитни сувенири, Модел 08-3, с изгледи от Парка за Мечки в Белица. Лазерно изрязани основи от дървени плоскости /шперплат/. Разполагаме с разнообразни изображения от Парк за Мечки Белица, но можем да ги направим и с Ваши снимки...
1.10лв
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)