Меню
Вашите продукти

Сувенири и Магнити Добърско

Магнитни и традиционни сувенири за Добърско - разнообразни 3Д Релефни магнитни сувенири, Туристически фото магнитчета, Ключодържатели, Магнитни Книжки, Кибритчета, Чаши и др. представящи Добърско

Производител: Artex Studio
Добърско - Релефни, двуслойни, лазерно изрязани Магнитни Сувенири - Модел 32-7.Разполагаме с разнообразни изображения от Добърско, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Сувенирите се сглобяват ръчно от 2 слоя дървесни плоскости и всеки се опакова индивидуално в целофанена кесийка.  ..
1.40лв
Производител: Artex Studio
Добърско - Винтидж Магнити, Модел 32-6 - релефни, двуслойни, лазерно изрязани от дървени плоскости, с винтидж дизайни.Разполагаме с разнообразни изображения от Добърско, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Сувенирите са сглобени ръчно и всеки е индивидуално опакован в целофанена кесийка.&nb..
1.30лв
Производител: Artex Studio
Добърско - Релефни, двуслойни, лазерно изрязани Битови Магнитни Сувенири - Модел 32-5 - бъклици, бъчвички, каручки, делви и др.Разполагаме с разнообразни изображения от Добърско, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Сувенирите се сглобяват ръчно и всеки се опакова индивидуално в целофанена к..
1.30лв
Производител: Artex Studio
Добърско - Релефни, двуслойни, лазерно изрязани Фолклорни Магнитни Сувенири - Модел 31-8. Разполагаме с разнообразни изображения от Добърско, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Сглобяват се ръчно и всеки сувенир се опакова индивидуално в целофанена кесийка.  ..
1.40лв
Производител: Artex Studio
Добърско - Магнитни Сувенири с формата на Подкови, Детелини и др., Модел 31-7, са лазерно изрязани и  ръчно сглобени от 2 слоя дървени плоскости. Разполагаме с разнообразни изображения от Добърско, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки.   Всяко изделие е опаковано индивидуално в..
1.10лв
Производител: Artex Studio
Добърско - Магнити, Модел 31-5, са с формата на бъклички, делви и др. Изделията се сглобяват ръчно от 2 слоя лазерно изрязани дървени плоскости. Разполагаме с разнообразни изображения от Добърско, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки.   Всеки сувенир е опакован индивидуално в целофа..
1.10лв
Производител: Artex Studio
Добърско - Магнити сувенири, Модел 31-2, са с разнообразни форми - кръгли, елипсовидни, правоъгълни и нестандартни.  Изделията са сглобени ръчно от 2 слоя лазерно изрязани дървени плоскости. Освен с наличните наши изображения от Добърско, можем да направим сувенирите и с Ваши фотоснимки. &..
1.10лв
Производител: Artex Studio
Добърско - Лазерно изрязаните от дървесни плоскости, Магнитни Сувенири, Модел 30-3  са с разнообразни форми и големина около 30-32 кв.см.  Разполагаме с разнообразни изображения от Добърско, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки.   Всеки магнит е опакован индивидуално в цел..
1.00лв
Производител: Artex Studio
Добърско - Екомагнити 26-1 са двуслойни, релефни, с рамки, изработени от крафт мукава /обемен картон/, с размери 88х61 мм.  Освен с наличните наши изображения от Добърско, можем да направим сувенирите и с Ваши фотоснимки.   Екомагнитите се сглобяват ръчно и всеки се опакова индивидуал..
1.10лв
Производител: Artex Studio
Добърско - Оригинални практични сувенири с изгледи - Ключодържатели, Запалки и Магнитни Кибритчета, които освен представителни функции имат и практическо приложение по предназначение.  Ключодържателите са двустранни, акрилни, с вградени изображения, които се виждат от двете страни. Запалките са..
1.00лв
Производител: Artex Studio
Магнитни книжки /албумчета/ с 12 секции изгледи и текст за Добърско. Книжките са с размер 65х47 мм. и могат да бъдат с вертикално или хоризонтално разположение. Осигуряват по-пълно и цялостно представяне на Добърско, в сравнение с всички останали сувенири.  Предлагаме и индивидуална разработка ..
2.00лв
Производител: Artex Studio
Добърско - Магнити за хладилници, Модел 09-5 - с разнообразни форми - елипсовидни, овални или правоъгълни със заоблени ъгли. Основите са полистиролни, с големина 30-32 кв.см.  Разполагаме с разнообразни изображения от Добърско, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки.   Магнитите ..
0.80лв
Показани 1 от 12 | 23 (2 Страници)