Меню
Вашите продукти

Сувенири и Магнити Гоце Делчев

Представителни сувенири и магнити за Гоце Делчев - Туристически фото магнитчета, 3Д релефни магнитни сувенири, Магнитни Книжки, Ключодържатели, Запалки, Чаши, Магнитни Кибритчета и др., представящи град Гоце Делчев

Производител: Artex Studio
Гоце Делчев - Двуслойни, релефни, лазерно изрязани Магнитни Сувенири - Табелки и Българийки.  Разполагаме с разнообразни изображения от Гоце Делчев, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки.  Всеки сувенир се сглобява ръчно и се опакова индивидуално в целофанена кесийка. ..
1.30лв
Производител: Artex Studio
Гоце Делчев - Магнитните Пъзели и Картички се отличават с оригинални дизайни. Пъзелите се състоят от 12 части и могат да се подреждат върху хладилници или други метални повърхности. На гърба на всяка картичка има информационен стикер, който покрива магнитнито фолио.Разполагаме с разнообразни изображ..
1.20лв
Производител: Artex Studio
Гоце Делчев - Практични сувенири с изгледи и забележителности - Еко Химикалки и 3Д Магнитни Кибритчета, които могат да се използват и по предназначение.  Еко Химикалките са обгърнати изцяло от изображенията и са готови за употреба. Магнитните Кибритчета са с лазерно изрязана, релефна лицева стр..
1.20лв
Производител: Artex Studio
Гоце Делчев - Еко Магнити за хладилници с разнообразни форми - кръгли, правоъгълни, конусовидни и др., изработени от крафт мукава или лазерно изрязани дървесни плочки.Освен с наличните наши изображения от Гоце Делчев, можем да направим сувенирите и с Ваши фотоснимки.   Екомагнитите се сгло..
0.60лв
Производител: Artex Studio
Гоце Делчев - Евтини Магнитчета, изработени от крафт мукава, с разнообразни форми - кръгли, правоъгълни и елипсовидни, с големина 18-20 кв.см. Освен с наличните наши изображения от Гоце Делчев, можем да направим сувенирите и с Ваши фотоснимки.   Екомагнитите се сглобяват ръчно и всеки се о..
0.40лв
Производител: Artex Studio
Гоце Делчев - Релефни, Пирографирани Магнитни Чинийки, Модел 06-2, с разнообразни форми - кръгли, елипсовидни, овални и др.Разполагаме с разнообразни изображения от Гоце Делчев, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Сглобяват се ръчно и всяка Чинийка се опакова индивидуално в целофанена кесий..
1.50лв
Производител: Artex Studio
Гоце Делчев - Традиционни дървени Мускали, обвити с изгледи и съдържащи стъклени фиолки с розова есенция.  Разполагаме с разнообразни изображения от Гоце Делчев, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки.  Всеки Мускал се сглобява ръчно и се опакова индивидуално в целофанена кесийка.&nbs..
1.40лв
Производител: Artex Studio
Гоце Делчев - Двустранни Фото Магнити и Комплекти 2 в 1:  Двустранните Фото Сувенири са с две лица и имат изгледи /колажи/ от двете страни. Магнитите са вградени в основите. Сувенирните Комплекти 2 в 1 съдържат по 2 отделни магнита в една опаковка.Освен с наличните наши изображения от Гоце Делч..
1.20лв
Производител: Artex Studio
Гоце Делчев - Бродирани Кожени Сувенири с изгледи - Книгоразделители, Подложки и Магнитни Българийки, изработени от изкуствена кожа с бродерия.  Разполагаме с разнообразни изображения от Гоце Делчев, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки.  Кожените сувенири са с машинна бродерия, дов..
1.50лв
Производител: Artex Studio
Гоце Делчев - Магнитните Картички и Сувенири са с оригинални дизайни и с основи от магнитна лента, лазерно изрязани дървесни плочки или крафт мукава. Големината им е около 50 кв.см.  Разполагаме с разнообразни изображения от Гоце Делчев, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки.   ..
0.90лв
Производител: Artex Studio
Гоце Делчев - Магнитните Картички и Стикери са с оригинални дизайни и форми, с директен печат върху магнитната лента или с основи от крафт мукава и лазерно изрязани дървесни плочки. Разполагаме с разнообразни изображения от Гоце Делчев, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки.   Всяко ..
0.70лв
Производител: Artex Studio
Гоце Делчев - Магнитните Марки и Стикери са с директен печат върху магнитна лента и оригинални дизайни, наподобяващи пощенски марки. Големината им е около 25 кв.см.  Разполагаме с разнообразни изображения от Гоце Делчев , но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки.   Всяка Магнитна М..
0.50лв
Показани 1 от 12 | 51 (5 Страници)