Меню
Вашите продукти

Сувенири и Магнити Мелник

Магнитни и традиционни сувенири за Мелник - 3Д релефни магнитни сувенири, Магнитни Книжки, Ключодържатели, Туристически фото магнитчета, Екохимикалки, Магнитни Кибритчета и др. със снимки от Мелник

Производител: Artex Studio
Мелник - Релефни, двуслойни, лазерно изрязани Фолклорни Магнитни Сувенири - Модел 31-8. Разполагаме с разнообразни изображения от Мелник, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Сглобяват се ръчно и всеки сувенир се опакова индивидуално в целофанена кесийка.  ..
1.40лв
Производител: Artex Studio
Мелник - Дървесните Магнитни Сувенири, Модел 08-7, имат елипсовидни и нестандартни заоблени форми, с големина 35-36 кв.см. и добавени вградени Компаси.  Освен с наличните наши изображения от Мелник, можем да направим сувенирите и с Ваши фотоснимки.   Сглобяват се ръчно и всеки магнит ..
1.30лв
Производител: Artex Studio
Мелник - Лазерно изрязаните от дървесни плоскости, Магнитни Сувенири, Модел 30-4  са с разнообразни форми и големина около 40-42 кв.см. Към всеки е добавен и релефен елемент.Разполагаме с разнообразни изображения от Мелник, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки.   Всеки магнит е..
1.20лв
Производител: Artex Studio
Мелник - Трислойни Магнитни Сувенири с формата на България, лазерно изрязани от дървени плоскости, Модели 39-3 и 39-4.Разполагаме с разнообразни изображения от Мелник, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Сувенирите се сглобяват ръчно и всеки се опакова индивидуално в целофанена кесийка.&nbs..
1.50лв
Производител: Artex Studio
Мелник - Магнити сувенири, Модел 31-2, са с разнообразни форми - кръгли, елипсовидни, правоъгълни и нестандартни.  Изделията са сглобени ръчно от 2 слоя лазерно изрязани дървени плоскости. Освен с наличните наши изображения от Мелник, можем да направим сувенирите и с Ваши фотоснимки.  ..
1.10лв
Производител: Artex Studio
Мелник - Двуслойни, релефни, лазерно изрязани Магнитни Сувенири - Табелки и Българийки.  Разполагаме с разнообразни изображения от Мелник, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки.  Всеки сувенир се сглобява ръчно и се опакова индивидуално в целофанена кесийка. ..
1.30лв
Производител: Artex Studio
Мелник - Релефни, двуслойни, лазерно изрязани Магнитни Сувенири - Модел 32-7.Разполагаме с разнообразни изображения от Мелник, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Сувенирите се сглобяват ръчно от 2 слоя дървесни плоскости и всеки се опакова индивидуално в целофанена кесийка.  ..
1.40лв
Производител: Artex Studio
Мелник - Релефни, двуслойни, лазерно изрязани Магнитни Сувенири - Модел 32-3, с разнообразни форми.Разполагаме с разнообразни изображения от Мелник, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Сувенирите се сглобяват ръчно и всеки се опакова индивидуално в целофанена кесийка.  ..
1.30лв
Производител: Artex Studio
Мелник - Магнитни сувенири, Модел 08-1, са релефни, двуслойни, лазерно изрязани от дървени плоскости - с разнообразни форми - правоъгълни, елипсовидни, кръгли и нестандартни.  Разполагаме с разнообразни изображения от Мелник, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Магнитите се сглобяват р..
1.10лв
Производител: Artex Studio
Мелник - Модел 32-1 са релефни, двуслойни, лазерно изрязани Магнитни Сувенири с добавени Компаси.Разполагаме с разнообразни изображения от Мелник, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Сувенирите се сглобяват ръчно от 2 слоя дървесни плоскости и всеки се опакова индивидуално в целофанена кеси..
1.40лв
Производител: Artex Studio
Мелник - Екомагнити 26-1 са двуслойни, релефни, с рамки, изработени от крафт мукава /обемен картон/, с размери 88х61 мм.  Освен с наличните наши изображения от Мелник, можем да направим сувенирите и с Ваши фотоснимки.   Екомагнитите се сглобяват ръчно и всеки се опакова индивидуално в..
1.10лв
Производител: Artex Studio
Мелник - Гръндж Магнитите, Модел 08-2, са релефни, двуслойни, лазерно изрязани от дървени плоскости - с разнообразни форми - правоъгълни, елипсовидни и кръгли.  Разполагаме с разнообразни изображения от Мелник, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Сувенирите се сглобяват ръчно и се опак..
1.10лв
Показани 1 от 12 | 49 (5 Страници)