Меню
Вашите продукти

Сувенири и Магнити Огняново

Представителни сувенири за Огняново - 3Д релефни магнитни сувенири, Магнитни Книжки, Ключодържатели, Туристически фото магнитчета, Екохимикалки, Магнитни Кибритчета, Чаши и др. със снимки от Огняново

Производител: Artex Studio
Огняново - Магнитни Сувенири с формата на България, Модели 09-1, 18-2, 20-2, с основи от разнообразни материали - дървени, акрилни и кожени бродирани - с големина 50-60 кв.см. /около 90х60 мм./.  Разполагаме с разнообразни изображения от Огняново, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Сг..
1.40лв
Производител: Artex Studio
Огняново - Гръндж Магнитите, Модел 08-2, са релефни, двуслойни, лазерно изрязани от дървени плоскости - с разнообразни форми - правоъгълни, елипсовидни и кръгли.  Разполагаме с разнообразни изображения от Огняново, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Сувенирите се сглобяват ръчно и се ..
1.10лв
Производител: Artex Studio
Огняново - Релефни, двуслойни, лазерно изрязани Фолклорни Магнитни Сувенири - Модел 31-8. Разполагаме с разнообразни изображения от Огняново, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Сглобяват се ръчно и всеки сувенир се опакова индивидуално в целофанена кесийка.  ..
1.40лв
Производител: Artex Studio
Огняново - Дървесните Магнитни Сувенири, Модел 08-7, имат елипсовидни и нестандартни заоблени форми, с големина 35-36 кв.см. и добавени вградени Компаси.  Освен с наличните наши изображения от Огняново, можем да направим сувенирите и с Ваши фотоснимки.   Сглобяват се ръчно и всеки маг..
1.30лв
Производител: Artex Studio
Огняново - Лазерно изрязаните от дървесни плоскости, Магнитни Сувенири, Модел 30-4  са с разнообразни форми и големина около 40-42 кв.см. Към всеки е добавен и релефен елемент.Разполагаме с разнообразни изображения от Огняново, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки.   Всеки магн..
1.20лв
Производител: Artex Studio
Огняново - Туристически Релефни Магнитни Сувенири, Модел 02-1, са ръчно сглобени от 2 слоя лазерно изрязани дървени плоскости. Размерът им е 70х58 мм.Разполагаме с разнообразни изображения от Огняново, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Всеки магнит е опакован индивидуално в целофанена кес..
1.40лв
Производител: Artex Studio
Огняново - Трислойни Магнитни Сувенири с формата на България, лазерно изрязани от дървени плоскости, Модели 39-3 и 39-4.Разполагаме с разнообразни изображения от Огняново, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Сувенирите се сглобяват ръчно и всеки се опакова индивидуално в целофанена кесийка...
1.50лв
Производител: Artex Studio
Огняново - Магнити сувенири, Модел 31-2, са с разнообразни форми - кръгли, елипсовидни, правоъгълни и нестандартни.  Изделията са сглобени ръчно от 2 слоя лазерно изрязани дървени плоскости. Освен с наличните наши изображения от Огняново, можем да направим сувенирите и с Ваши фотоснимки. &..
1.10лв
Производител: Artex Studio
Огняново - Двуслойни, релефни, лазерно изрязани Магнитни Сувенири - Табелки и Българийки.  Разполагаме с разнообразни изображения от Огняново, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки.  Всеки сувенир се сглобява ръчно и се опакова индивидуално в целофанена кесийка. ..
1.30лв
Производител: Artex Studio
Огняново - Релефни, двуслойни, лазерно изрязани Магнитни Сувенири - Модел 32-7.Разполагаме с разнообразни изображения от Огняново, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Сувенирите се сглобяват ръчно от 2 слоя дървесни плоскости и всеки се опакова индивидуално в целофанена кесийка.  ..
1.40лв
Производител: Artex Studio
Огняново - Релефни, двуслойни, лазерно изрязани Магнитни Сувенири - Модел 32-3, с разнообразни форми.Разполагаме с разнообразни изображения от Огняново, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Сувенирите се сглобяват ръчно и всеки се опакова индивидуално в целофанена кесийка.  ..
1.30лв
Производител: Artex Studio
Огняново - Магнитни сувенири, Модел 08-1, са релефни, двуслойни, лазерно изрязани от дървени плоскости - с разнообразни форми - правоъгълни, елипсовидни, кръгли и нестандартни.  Разполагаме с разнообразни изображения от Огняново, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Магнитите се сглобяв..
1.10лв
Показани 1 от 12 | 51 (5 Страници)