Меню
Вашите продукти

Сувенири и Магнити Рибарица

Магнитни и традиционни сувенири за Рибарица - туристически фото магнитчета, 3Д релефни магнитни сувенири, Магнитни Книжки, Ключодържатели, Чаши, Екохимикалки, Магнитни Пъзели и др. с изгледи от Рибарица

Производител: Artex Studio
Рибарица - Релефни, двуслойни, лазерно изрязани Фолклорни Магнитни Сувенири - Модел 31-8. Разполагаме с разнообразни изображения от Рибарица, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Сглобяват се ръчно и всеки сувенир се опакова индивидуално в целофанена кесийка.  ..
1.40лв
Производител: Artex Studio
Рибарица - Дървесните Магнитни Сувенири, Модел 08-7, имат елипсовидни и нестандартни заоблени форми, с големина 35-36 кв.см. и добавени вградени Компаси.  Освен с наличните наши изображения от Рибарица, можем да направим сувенирите и с Ваши фотоснимки.   Сглобяват се ръчно и всеки маг..
1.30лв
Производител: Artex Studio
Рибарица - Лазерно изрязаните от дървесни плоскости, Магнитни Сувенири, Модел 30-4  са с разнообразни форми и големина около 40-42 кв.см. Към всеки е добавен и релефен елемент.Разполагаме с разнообразни изображения от Рибарица, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки.   Всеки магн..
1.20лв
Производител: Artex Studio
Рибарица - Туристическите Магнитни Сувенири, Модел 30-3  са с разнообразни форми.  Разполагаме с разнообразни изображения от Рибарица, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки.   Всеки магнит е опакован индивидуално в целофанена кесийка. ..
1.00лв
Производител: Artex Studio
Рибарица - Релефни Магнитни сувенири, Модел 02-1, ръчно сглобени от 2 слоя лазерно изрязани дървени плоскости.  Разполагаме с разнообразни изображения от Рибарица, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Всеки магнит е опакован индивидуално в целофанена кесийка.   ..
1.40лв
Производител: Artex Studio
Рибарица - Трислойни Магнитни Сувенири с формата на България, лазерно изрязани от дървени плоскости, Модели 39-3 и 39-4.Разполагаме с разнообразни изображения от Рибарица, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Сувенирите се сглобяват ръчно и всеки се опакова индивидуално в целофанена кесийка...
1.50лв
Производител: Artex Studio
Рибарица - Магнити сувенири, Модел 31-2, са с разнообразни форми - кръгли, елипсовидни, правоъгълни и нестандартни.  Изделията са сглобени ръчно от 2 слоя лазерно изрязани дървени плоскости. Освен с наличните наши изображения от Рибарица, можем да направим сувенирите и с Ваши фотоснимки. &..
1.10лв
Производител: Artex Studio
Рибарица - Релефни, двуслойни, лазерно изрязани Магнитни Сувенири - Модел 32-7.Разполагаме с разнообразни изображения от Рибарица, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Сувенирите се сглобяват ръчно от 2 слоя дървесни плоскости и всеки се опакова индивидуално в целофанена кесийка.  ..
1.40лв
Производител: Artex Studio
Рибарица - Релефни, двуслойни, лазерно изрязани Магнитни Сувенири - Модел 32-3, с разнообразни форми.Разполагаме с разнообразни изображения от Рибарица, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Сувенирите се сглобяват ръчно и всеки се опакова индивидуално в целофанена кесийка.  ..
1.30лв
Производител: Artex Studio
Рибарица - Магнитни сувенири, Модел 08-1, са релефни, двуслойни, лазерно изрязани от дървени плоскости - с разнообразни форми - правоъгълни, елипсовидни, кръгли и нестандартни.  Разполагаме с разнообразни изображения от Рибарица, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Магнитите се сглобяв..
1.10лв
Производител: Artex Studio
Рибарица - Модел 32-1 са релефни, двуслойни, лазерно изрязани Магнитни Сувенири с добавени Компаси.Разполагаме с разнообразни изображения от Рибарица, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Сувенирите се сглобяват ръчно от 2 слоя дървесни плоскости и всеки се опакова индивидуално в целофанена ..
1.40лв
Производител: Artex Studio
Рибарица - Релефни, двуслойни, лазерно изрязани Магнитни сувенири с добавени Компасчета - Модел 02-2. Разполагаме с разнообразни изображения от Рибарица, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Сглобяват се ръчно и всеки магнит се опакова индивидуално в целофанена кесийка.  ..
1.50лв
Показани 1 от 12 | 32 (3 Страници)