Меню
Вашите продукти

Сувенири и Магнити Тетевен

Тетевен - Сувенири и Магнити - разнообразни 3Д Релефни магнитни сувенири, Туристически фото магнитчета, Ключодържатели, Магнитни Книжки, Кибритчета, Чаши, Запалки и много други представящи Тетевен

Производител: Artex Studio
Водопад "Скока" - Промоция на сувенири - 200 магнита за 100 лв.Комплектът съдържа 200 магнитни сувенира от различни ценови групи, с разнообразни форми /кръгли, елипсовидни, правоъгълни, българийки, овални и др./, изработени от крафт-мукава или полистирол, със снимки от Водопад "Скока". Промоцията ва..
0.70лв
Производител: Artex Studio
Тетевен - Релефни, двуслойни, лазерно изрязани Фолклорни Магнитни Сувенири - Модел 31-8. Разполагаме с разнообразни изображения от Тетевен, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Сглобяват се ръчно и всеки сувенир се опакова индивидуално в целофанена кесийка.  ..
1.40лв
Производител: Artex Studio
Тетевен - Дървесните Магнитни Сувенири, Модел 08-7, имат елипсовидни и нестандартни заоблени форми, с големина 35-36 кв.см. и добавени вградени Компаси.  Освен с наличните наши изображения от Тетевен, можем да направим сувенирите и с Ваши фотоснимки.   Сглобяват се ръчно и всеки магни..
1.30лв
Производител: Artex Studio
Тетевен - Лазерно изрязаните от дървесни плоскости, Магнитни Сувенири, Модел 30-4  са с разнообразни форми и големина около 40-42 кв.см. Към всеки е добавен и релефен елемент.Разполагаме с разнообразни изображения от Тетевен, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки.   Всеки магнит..
1.20лв
Производител: Artex Studio
Тетевен - Туристическите Магнитни Сувенири, Модел 30-3  са с разнообразни форми.  Разполагаме с разнообразни изображения от Тетевен, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки.   Всеки магнит е опакован индивидуално в целофанена кесийка. ..
1.00лв
Производител: Artex Studio
Тетевен - Туристически Релефни Магнитни Сувенири, Модел 02-1, са ръчно сглобени от 2 слоя лазерно изрязани дървени плоскости. Размерът им е 70х58 мм.Разполагаме с разнообразни изображения от Тетевен, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Всеки магнит е опакован индивидуално в целофанена кесий..
1.40лв
Производител: Artex Studio
Тетевен - Трислойни Магнитни Сувенири с формата на България, лазерно изрязани от дървени плоскости, Модели 39-3 и 39-4.Разполагаме с разнообразни изображения от Тетевен, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Сувенирите се сглобяват ръчно и всеки се опакова индивидуално в целофанена кесийка.&n..
1.50лв
Производител: Artex Studio
Тетевен - Магнити сувенири, Модел 31-2, са с разнообразни форми - кръгли, елипсовидни, правоъгълни и нестандартни.  Изделията са сглобени ръчно от 2 слоя лазерно изрязани дървени плоскости. Освен с наличните наши изображения от Тетевен, можем да направим сувенирите и с Ваши фотоснимки. &nb..
1.10лв
Производител: Artex Studio
Тетевен - Двуслойни, релефни, лазерно изрязани Магнитни Сувенири - Табелки и Българийки.  Разполагаме с разнообразни изображения от Тетевен, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки.  Всеки сувенир се сглобява ръчно и се опакова индивидуално в целофанена кесийка. ..
1.30лв
Производител: Artex Studio
Тетевен - Релефни, двуслойни, лазерно изрязани Магнитни Сувенири - Модел 32-7.Разполагаме с разнообразни изображения от Тетевен, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Сувенирите се сглобяват ръчно от 2 слоя дървесни плоскости и всеки се опакова индивидуално в целофанена кесийка.  ..
1.40лв
Производител: Artex Studio
Тетевен - Релефни, двуслойни, лазерно изрязани Магнитни Сувенири - Модел 32-3, с разнообразни форми.Разполагаме с разнообразни изображения от Тетевен, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Сувенирите се сглобяват ръчно и всеки се опакова индивидуално в целофанена кесийка.  ..
1.30лв
Производител: Artex Studio
Тетевен - Магнитни сувенири, Модел 08-1, са релефни, двуслойни, лазерно изрязани от дървени плоскости - с разнообразни форми - правоъгълни, елипсовидни, кръгли и нестандартни.  Разполагаме с разнообразни изображения от Тетевен, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Магнитите се сглобяват..
1.10лв
Показани 1 от 12 | 48 (4 Страници)