Меню
Вашите продукти

Сувенири и Магнити Калофер

Представителни сувенири и магнити за Калофер - Магнитни Книжки, 3Д релефни магнитни сувенири, Туристически фото магнитчета, Магнитни Кибритчета, Ключодържатели, Керамични Чаши, Екохимикалки и др. от Калофер

Производител: Artex Studio
Калофер - Релефни, двуслойни, лазерно изрязани Фолклорни Магнитни Сувенири - Модел 31-8. Разполагаме с разнообразни изображения от Калофер, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Сглобяват се ръчно и всеки сувенир се опакова индивидуално в целофанена кесийка.  ..
1.40лв
Производител: Artex Studio
Калофер - Дървесните Магнитни Сувенири, Модел 08-7, имат елипсовидни и нестандартни заоблени форми, с големина 35-36 кв.см. и добавени вградени Компаси.  Освен с наличните наши изображения от Калофер, можем да направим сувенирите и с Ваши фотоснимки.   Сглобяват се ръчно и всеки магни..
1.30лв
Производител: Artex Studio
Калофер - Лазерно изрязаните от дървесни плоскости, Магнитни Сувенири, Модел 30-4  са с разнообразни форми и големина около 40-42 кв.см. Към всеки е добавен и релефен елемент.Разполагаме с разнообразни изображения от Калофер, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки.   Всеки магнит..
1.20лв
Производител: Artex Studio
Калофер - Туристически Релефни Магнитни Сувенири, Модел 02-1, са ръчно сглобени от 2 слоя лазерно изрязани дървени плоскости. Размерът им е 70х58 мм.Разполагаме с разнообразни изображения от Калофер, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Всеки магнит е опакован индивидуално в целофанена кесий..
1.40лв
Производител: Artex Studio
Калофер - Трислойни Магнитни Сувенири с формата на България, лазерно изрязани от дървени плоскости, Модели 39-3 и 39-4.Разполагаме с разнообразни изображения от Калофер, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Сувенирите се сглобяват ръчно и всеки се опакова индивидуално в целофанена кесийка.&n..
1.50лв
Производител: Artex Studio
Калофер - Магнити сувенири, Модел 31-2, са с разнообразни форми - кръгли, елипсовидни, правоъгълни и нестандартни.  Изделията са сглобени ръчно от 2 слоя лазерно изрязани дървени плоскости. Освен с наличните наши изображения от Калофер, можем да направим сувенирите и с Ваши фотоснимки. &nb..
1.10лв
Производител: Artex Studio
Калофер - Релефни, двуслойни, лазерно изрязани Магнитни Сувенири - Модел 32-7.Разполагаме с разнообразни изображения от Калофер, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Сувенирите се сглобяват ръчно от 2 слоя дървесни плоскости и всеки се опакова индивидуално в целофанена кесийка.  ..
1.40лв
Производител: Artex Studio
Калофер - Релефни, двуслойни, лазерно изрязани Магнитни Сувенири - Модел 32-3, с разнообразни форми.Разполагаме с разнообразни изображения от Калофер, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Сувенирите се сглобяват ръчно и всеки се опакова индивидуално в целофанена кесийка.  ..
1.30лв
Производител: Artex Studio
Калофер - Магнитни сувенири, Модел 08-1, са релефни, двуслойни, лазерно изрязани от дървени плоскости - с разнообразни форми - правоъгълни, елипсовидни, кръгли и нестандартни.  Разполагаме с разнообразни изображения от Калофер, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Магнитите се сглобяват..
1.10лв
Производител: Artex Studio
Калофер - Релефни, двуслойни, дървени, лазерно изрязани Магнитни сувенири с добавени Компаси - Модел 02-2.Разполагаме с разнообразни изображения от Калофер, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Сглобяват се ръчно и всеки магнит се опакова индивидуално в целофанена кесийка.  ..
1.60лв
Производител: Artex Studio
Калофер - Магнитни Сувенири с формата на България, Модели 09-1, 18-2, 20-2, с основи от разнообразни материали - дървени, акрилни и кожени бродирани - с големина 50-60 кв.см. /около 90х60 мм./.  Разполагаме с разнообразни изображения от Калофер, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Сгло..
1.40лв
Производител: Artex Studio
Калофер - Магнитни Сувенири с формата на Подкови, Детелини и др., Модел 31-7, са лазерно изрязани и  ръчно сглобени от 2 слоя дървени плоскости. Разполагаме с разнообразни изображения от Калофер, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки.   Всяко изделие е опаковано индивидуално в ц..
1.10лв
Показани 1 от 12 | 31 (3 Страници)