Меню
Вашите продукти

Сувенири и Магнити Боровец

Представителни сувенири и магнити за Боровец - Релефни магнитни сувенири, Магнитни Книжки, Туристически фото магнитчета, Ключодържатели, Магнитни Пъзели, Екохимикалки, Запалки, Чаши и др. с изгледи от Боровец

Производител: Artex Studio
Боровец - Метални Магнити и Значки с диаметър 56 мм. - Модел 07-5Разполагаме с разнообразни изображения от ХХХ, но можем да ги направим и с Ваши изображения. Сувенирите се сглобяват ръчно и всеки се опакова индивидуално в целофанена кесийка. ..
1.20лв
Производител: Artex Studio
Боровец - Двуслойни, релефни магнитни сувенири с пирографирани дървени основи, Модел 02-3. Разполагаме с разнообразни изображения от ХХХ, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Сглобяват се ръчно и всеки магнит се опакова индивидуално в целофанена кесийка. ..
1.40лв
Производител: Artex Studio
Боровец - Бродирани Кожени Сувенири с изгледи - Книгоразделители, Подложки и Магнитни Българийки, изработени от изкуствена кожа с бродерия.  Разполагаме с разнообразни изображения от Боровец, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки.  Кожените сувенири са с машинна бродерия, довършителн..
1.50лв
Производител: Artex Studio
Боровец - Туристическите Фотомагнити, Модел 21-2, са с дървени основи, изцяло обгърнати от изображенията. Размерът им е 80х60 мм.Освен с наличните наши изображения от Боровец, можем да направим сувенирите и с Ваши фотоснимки.   Сглобяват се ръчно и всеки магнит се опакова индивидуално в це..
1.30лв
Производител: Artex Studio
Боровец - Метални магнитни отварачки за бутилки с диаметър 56 мм. - Модел 07-7Разполагаме с разнообразни изображения от Боровец, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Магнитите се сглобяват ръчно и всеки се опакова индивидуално в целофанена кесийка. ..
1.90лв
Производител: Artex Studio
Магнитни Албумчета /Книжки/, съставени от 8 секции изгледи и надписи за Боровец. Албумчетата са с размер 65х47 мм. и могат да бъдат с вертикално или хоризонтално разположение. Осигуряват по-пълно и цялостно представяне на Боровец.  Предлагаме и индивидуална разработка на Магнитни Книжки със заб..
1.50лв
Производител: Artex Studio
Магнитни книжки /албумчета/ с 12 секции изгледи и текст за Боровец. Книжките са с размер 65х47 мм. и могат да бъдат с вертикално или хоризонтално разположение. Осигуряват по-пълно и цялостно представяне на Боровец, в сравнение с всички останали сувенири.  Предлагаме и индивидуална разработка на..
1.90лв
Производител: Artex Studio
Боровец - Магнитни сувенири, Модел 02-9. имат основи от дървени плоскости, с разнообразни форми и дизайни.  Освен с наличните наши изображения от Боровец, можем да направим сувенирите и с Ваши фотоснимки.   Сглобяват се ръчно и всеки магнит се опакова индивидуално в целофанена кесийка..
1.20лв
Производител: Artex Studio
Боровец - Магнитите за хладилници са с разнообразни форми - елипсовидни, овални, правоъгълни със заоблени ъгли и др.  Основите са полистиролни. Разполагаме с разнообразни изображения от Боровец, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки.   Магнитите се сглобяват ръчно и всеки се опа..
0.80лв
Производител: Artex Studio
Боровец - Туристическите Магнитни Сувенири от дървени плоскости, Модел 02-6, са лазерно изрязани.Разполагаме с разнообразни изображения от Боровец, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Магнитите се сглобяват ръчно и всеки се опакова индивидуално в целофанена кесийка. ..
1.30лв
Производител: Artex Studio
Боровец - Двуслойни, релефни магнитни сувенири с пирографирани дървени основи, Модел 02-4. Разполагаме с разнообразни изображения от Боровец, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Сглобяват се ръчно и всеки магнит се опакова индивидуално в целофанена кесийка. ..
1.30лв
Производител: Artex Studio
Боровец - Фотомагнитите, Модел 21-1, са с дървени основи, изцяло обгърнати от изображенията. Размерът им е 65х47 мм.Освен с наличните наши изображения от Боровец, можем да направим сувенирите и с Ваши фотоснимки.   Сглобяват се ръчно и всеки магнит се опакова индивидуално в целофанена кеси..
1.10лв
Показани 1 от 12 | 37 (4 Страници)