Меню
Вашите продукти

Сувенири и Магнити Варна

Варна - Сувенири и Магнити - туристически фото магнитчета, 3Д релефни магнитни сувенири, Магнитни Книжки, Ключодържатели, Чаши, Екохимикалки, Магнитни Пъзели, Кибритчета и др. с изгледи от Варна

Производител: Artex Studio
Варна - Промоция на сувенири - 200 магнита за 100 лв.Комплектът съдържа 200 магнитни сувенира от различни ценови групи, с разнообразни форми /кръгли, елипсовидни, правоъгълни, българийки, овални и др./, изработени от крафт-мукава или полистирол, със снимки от Варна. Промоцията важи до изчерпване на ..
0.70лв
Производител: Artex Studio
Магнитни и традиционни сувенири за Варна - 3Д релефни магнитни сувенири, Магнитни Книжки, Ключодържатели, Туристически фото магнити, Екохимикалки и Запалки с изгледи, Магнитни Кибритчета, Керамични Чаши, Магнитчета за хладилници и много други със снимки от Варна. Предлагаме Мострени Комплекти - по 1..
3.00лв
Производител: Artex Studio
Магнитни и традиционни сувенири за Варна - 3Д релефни магнитни сувенири, Магнитни Книжки, Ключодържатели, Туристически фото магнити, Екохимикалки и Запалки с изгледи, Магнитни Кибритчета, Керамични Чаши, Магнитчета за хладилници и много други със снимки от Варна. Предлагаме Представителни Комплекти,..
1.40лв
Производител: Artex Studio
Варна - Метални Значки и Магнитчета с диаметър 37 мм. - Модел 07-3Разполагаме с разнообразни изображения от Варна, но можем да ги направим и с Ваши изображения. Сувенирите се сглобяват ръчно и всеки се опакова индивидуално в целофанена кесийка. ..
0.90лв
Производител: Artex Studio
Варна - Метални Магнити и Значки с диаметър 56 мм. - Модел 07-5Разполагаме с разнообразни изображения от Варна, но можем да ги направим и с Ваши изображения. Сувенирите се сглобяват ръчно и всеки се опакова индивидуално в целофанена кесийка. ..
1.20лв
Производител: Artex Studio
Варна - Магнитни сувенири, Модел 08-5. имат лазерно гравирани и изрязани основи от дървени плоскости, с разнообразни форми - правоъгълни, елипсовидни, кръгли, овални.  Освен с наличните наши изображения от Варна, можем да направим сувенирите и с Ваши фотоснимки.   Сглобяват се ръчно и..
1.00лв
Производител: Artex Studio
Варна - Акрилните Магнитни Плакети с формата на България, Модел 18-2, са изработени от кристален полистирол /напълно прозрачни/ с размер 94х62 мм. Изгледите са вградени в изделията. Разполагаме с разнообразни изображения от Варна, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Плакетите се сглобяват с..
1.40лв
Производител: Artex Studio
Варна - Релефни, двуслойни, лазерно изрязани Фолклорни Магнитни Сувенири - Модел 31-8. Разполагаме с разнообразни изображения от Варна, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Сглобяват се ръчно и всеки сувенир се опакова индивидуално в целофанена кесийка.  ..
1.40лв
Производител: Artex Studio
Варна - Дървесните Магнитни Сувенири, Модел 08-7, имат елипсовидни и нестандартни заоблени форми, с големина 35-36 кв.см. и добавени вградени Компаси.  Освен с наличните наши изображения от Варна, можем да направим сувенирите и с Ваши фотоснимки.   Сглобяват се ръчно и всеки магнит се..
1.30лв
Производител: Artex Studio
Варна - Трислойни Магнитни Сувенири с формата на България, лазерно изрязани от дървени плоскости, Модели 39-3 и 39-4.Разполагаме с разнообразни изображения от Варна, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Сувенирите се сглобяват ръчно и всеки се опакова индивидуално в целофанена кесийка. ..
1.50лв
Производител: Artex Studio
Варна - Релефни, двуслойни, лазерно изрязани Магнитни Сувенири - Модел 32-7.Разполагаме с разнообразни изображения от Варна, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Сувенирите се сглобяват ръчно от 2 слоя дървесни плоскости и всеки се опакова индивидуално в целофанена кесийка.  ..
1.40лв
Производител: Artex Studio
Варна - Магнитни сувенири, Модел 08-1, са релефни, двуслойни, лазерно изрязани от дървени плоскости - с разнообразни форми - правоъгълни, елипсовидни, кръгли и нестандартни.  Разполагаме с разнообразни изображения от Варна, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Магнитите се сглобяват ръч..
1.10лв
Показани 1 от 12 | 32 (3 Страници)