Меню
Вашите продукти

Каталог Основни модели Сувенири и Магнити

3Д Релефни Магнитни и туристически сувенири, Магнитни Книжки, Ключодържатели, Фото магнитчета за хладилници, Екохимикалки, Запалки, Керамични Чаши, Магнитни Кибритчета, Традиционни и битови сувенири, Бродерии, Икони, Зодии, Скечове и много други. Сувенири с дизайни по желание и предложение на клиентите.

Производител: Artex Studio
Магнитните Книгоразделители 01-7 се отличават с оригинални фолклорни дизайни, отпечатани директно върху магнитното фолио. Размерът им е 133 х 45 мм.Разполагаме с разнообразни изображения от почти всички градове, села и туристически забележителности в България, но можем да ги направим и с предложени ..
0.90лв
Производител: Artex Studio
Двуслойни, Релефни, Лазерно изрязани от Дървени плоскости, Магнити "Въздушна поща", Модел 33-6.  Размерът им е 80х67 мм, Разполагаме с разнообразни изображения от всеки град, село и туристически обект в България, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Сувенирите се сглобяват ръч..
1.40лв
Производител: Artex Studio
Кърпичките са изработени от памучен сатен, с машинна бродерия. Размерът им в разгънат вид е 200х200 мм. Разполагаме с разнообразие от мотиви за бродиране. Готовите изделия са опаковани в прозрачни целофанени кесийки...
3.00лв
Производител: Artex Studio
Магнитните Картички 01-9 се отличават с оригинални дизайни. На гърбовете им има информационни стикери с мерителни линийки, които покриват магнитнитната лента.Разполагаме с разнообразни изображения от почти всички градове, села и туристически забележителности в България, но можем да ги направим и с В..
1.20лв
Производител: Artex Studio
Магнитните Стикери са с оригинални дизайни и основи от магнитна лента или крафт мукава. Стандартната им олемина е около 35 кв.см., но не е проблем да ги направим и по-големи, с размери по Ваше предпочитаниеРазполагаме с разнообразни изображения от почти всички градове, села и туристически забележите..
0.80лв
Производител: Artex Studio
Магнитните Марки са с директен печат върху магнитна лента и оригинални дизайни, наподобяващи пощенски марки. Големината им е около 25 кв.см.  Разполагаме с разнообразни изображения от всеки град, село и туристически обект в България, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки.   Всяк..
0.60лв
Производител: Artex Studio
Релефните Магнитни Сувенири, Модел 02-1, са ръчно сглобени от 2 слоя лазерно изрязани дървесни плоскости.  Разполагаме с разнообразни изображения от почти всички градове, села и туристически забележиталности в България, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Всеки сувенир е опакован индив..
1.40лв
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)