Меню
Вашите продукти

Каталог Основни модели Сувенири и Магнити

3Д Релефни Магнитни и туристически сувенири, Магнитни Книжки, Ключодържатели, Фото магнитчета за хладилници, Екохимикалки, Запалки, Керамични Чаши, Магнитни Кибритчета, Традиционни и битови сувенири, Бродерии, Икони, Зодии, Скечове и много други. Сувенири с дизайни по желание и предложение на клиентите.

Производител: Artex Studio
Магнитните Книгоразделители 01-7 се отличават с оригинални фолклорни дизайни, отпечатани директно върху магнитното фолио. Размерът им е 133 х 45 мм.Разполагаме с разнообразни изображения от почти всички градове, села и туристически забележителности в България, но можем да ги направим и с предложени ..
1.00лв
Производител: Artex Studio
Двуслойни, Релефни, Лазерно изрязани от Дървени плоскости, Магнити "Въздушна поща", Модел 33-6.  Размерът им е 80х67 мм, Разполагаме с разнообразни изображения от всеки град, село и туристически обект в България, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Сувенирите се сглобяват ръч..
1.40лв
Производител: Artex Studio
БЪЛГАРИЯ - Магнитни Картички 01-9 се отличават с оригинални дизайни, а на гърбовете им има информационни стикери с мерителни линийки.Разполагаме с разнообразни изображения от БЪЛГАРИЯ, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки.   Всяко изделие е ръчно изработено и индивидуално опако..
1.10лв
Производител: Artex Studio
БЪЛГАРИЯ - Магнитни Стикери 01-2  са с оригинални дизайни и директно отпечатани върху магнитна лента. Стандартната им големина е около 35 кв.см., но не е проблем да ги направим и по-големи, с размери по Ваше предпочитание.Разполагаме с разнообразни изображения от БЪЛГАРИЯ, но можем да ги направ..
0.80лв
Производител: Artex Studio
БЪЛГАРИЯ - Магнитни Марки 01-1 са директно отпечатани върху магнитно фолио. Имат оригинални дизайни, наподобяващи пощенски марки. Големината им е около 25 кв. см.  Разполагаме с разнообразни изображения от БЪЛГАРИЯ, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки.  Магнитните марки с..
0.50лв
Производител: Artex Studio
БЪЛГАРИЯ - Релефни, двуслойни, дървени, лазерно изрязани Магнитни сувенири с добавени Компаси - Модел 02-2. Разполагаме с разнообразни изображения от БЪЛГАРИЯ, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Сглобяват се ръчно и всеки сувенир се опакова индивидуално в целофанена кесийка.  ..
1.50лв
Производител: Artex Studio
БЪЛГАРИЯ - Туристически Релефни Магнитни Сувенири, Модел 02-1, са ръчно сглобени от 2 слоя лазерно изрязани дървени плоскости. Размерът им е 70х58 мм.Разполагаме с разнообразни изображения от БЪЛГАРИЯ, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Всеки сувенир е опакован индивидуално в целофанена ке..
1.40лв
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)