Меню
Вашите продукти

Сувенири и Магнити Ягодинска пещера

Магнитни и традиционни сувенири за Ягодинска пещера - Релефни магнитни сувенири, Магнитни Книжки, туристически фото магнити, Ключодържатели, Магнитни Пъзели, Екохимикалки, Чаши и др. с изгледи от Ягодинската пещера

Производител: Artex Studio
Ягодинска пещера - Керамичните чаши са с височина 100 мм., диаметър 80 мм. и обем 320 милилитра. По външната им повърхност могат да се сублимират всякакви дизайни, изображения и колажи с размери 210х90 мм. Предлагаме ги в кашони по 36 броя.Разполагаме с разнообразни изображения от Ягодинска пещера, ..
4.30лв
Производител: Artex Studio
Ягодинска пещера - Промоция на сувенири - 200 магнита за 100 лв.Комплектът съдържа 200 магнитни сувенира от различни ценови групи, с разнообразни форми /кръгли, елипсовидни, правоъгълни, българийки, овални и др./, изработени от крафт-мукава или полистирол, със снимки от Ягодинска пещера. Промоцията ..
0.70лв
Производител: Artex Studio
Магнитни и традиционни сувенири за Ягодинска пещера - 3Д релефни магнитни сувенири, Магнитни Книжки, Ключодържатели, Туристически фото магнити, Екохимикалки и Запалки с изгледи, Магнитни Кибритчета, Керамични Чаши, Магнитчета за хладилници и много други със снимки от Ягодинска пещера. Предлагаме Пре..
1.40лв
Производител: Artex Studio
Магнитни и традиционни сувенири за Ягодинска пещера - 3Д релефни магнитни сувенири, Магнитни Книжки, Ключодържатели, Туристически фото магнити, Екохимикалки и Запалки с изгледи, Магнитни Кибритчета, Керамични Чаши, Магнитчета за хладилници и много други със снимки от Ягодинска пещера. Предлагаме Мос..
3.00лв
Производител: Artex Studio
Ягодинска пещера - Дървесните Магнитни Сувенири, Модел 08-7, имат елипсовидни и нестандартни заоблени форми, с големина 35-36 кв.см. и добавени вградени Компаси.  Освен с наличните наши изображения от Ягодинска пещера, можем да направим сувенирите и с Ваши фотоснимки.   Сглобяват се р..
1.30лв
Производител: Artex Studio
Ягодинска пещера - Лазерно изрязаните от дървесни плоскости, Магнитни Сувенири, Модел 30-4  са с разнообразни форми и големина около 40-42 кв.см. Към всеки е добавен и релефен елемент.Разполагаме с разнообразни изображения от Ягодинска пещера, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. &..
1.20лв
Производител: Artex Studio
Ягодинска пещера - Туристически Магнитни Сувенири, Модел 30-3  са с разнообразни форми и големина около 30-32 кв.см.  Разполагаме с разнообразни изображения от Ягодинска пещера, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки.   Всеки магнит е опакован индивидуално в целофанена кесий..
1.00лв
Производител: Artex Studio
Ягодинска пещера - Туристически Релефни Магнитни Сувенири, Модел 02-1, са ръчно сглобени от 2 слоя лазерно изрязани дървени плоскости. Размерът им е 70х58 мм.Разполагаме с разнообразни изображения от Ягодинска пещера, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Всеки магнит е опакован индивидуално ..
1.40лв
Производител: Artex Studio
Ягодинска пещера - Трислойни Магнитни Сувенири с формата на България, лазерно изрязани от дървени плоскости, Модели 39-3 и 39-4.Разполагаме с разнообразни изображения от Ягодинска пещера, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Сувенирите се сглобяват ръчно и всеки се опакова индивидуално в цел..
1.50лв
Производител: Artex Studio
Ягодинска пещера - Магнити сувенири, Модел 31-2, са с разнообразни форми - кръгли, елипсовидни, правоъгълни и нестандартни.  Изделията са сглобени ръчно от 2 слоя лазерно изрязани дървени плоскости. Освен с наличните наши изображения от Ягодинска пещера, можем да направим сувенирите и с Ваши фо..
1.10лв
Производител: Artex Studio
Ягодинска пещера - Релефни, двуслойни, лазерно изрязани Магнитни Сувенири - Модел 32-7.Разполагаме с разнообразни изображения от Ягодинска пещера, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Сувенирите се сглобяват ръчно от 2 слоя дървесни плоскости и всеки се опакова индивидуално в целофанена кеси..
1.40лв
Производител: Artex Studio
Ягодинска пещера - Магнитни сувенири, Модел 08-1, са релефни, двуслойни, лазерно изрязани от дървени плоскости - с разнообразни форми - правоъгълни, елипсовидни, кръгли и нестандартни.  Разполагаме с разнообразни изображения от Ягодинска пещера, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Магн..
1.10лв
Показани 1 от 12 | 25 (3 Страници)