Меню
Вашите продукти

Правила и условия

Поръчката на сувенири от този сайт е търговска сделка, регламентирана в Търговският закон - Купувачите и Доставчикът ползват всички права и задължения, посочени в него.  Понеже всички продукти на Студио Артекс са персонализирани спрямо купувачите, връщане и замяна е възможна само при допуснати фабрични дефекти по вина на производителя, като в такива случаи купувачът, в 14-дневен срок след получаването, може да върне за своя сметка повредените продукти, и ако рекламацията му е основателна, всички вреди /вкл. и връщането/ се компенсират /заменят/ стойностно и количествено със стандартни продукти и отново му се изпращат за сметка на производителя.
Предлагаме сувенирите в комплекти - най-често по 10 броя от дизайн или микс, като имате възможност да избирате. Срокът за изработка на поръчаните изделия е от 2-3 до 6-7 работни дни, в зависимост от количествата и сложността на моделите. Ако по някакви технологични причини, по наша вина, се забавим с производството повече от 7 работни дни, за всеки следващ - ще получите по 1% допълнителни безплатни сувенири /компенсация/; или платената от Вас сума ще бъде възстановена незабавно.
Организираме и изпращаме готовата продукция с куриер, до всяко място в България -  Цената за доставка, която трябва да платите при получаването, се определя от куриерската служба, на база стойността и теглото на вашата поръчка.
За поръчани по-големи количества, Ви се полагат следните бонуси и преференции:
1.
При заявка между 100 и 240 броя, ще получите допълнително 5% безплатни бонуси
2.
От 250 до 490 бр. /микс или само от 1 модел/ - Бонусът е 10%
3.
Над 500 броя /независимо микс или от 1 модел/ - Бонус 15%
*
Бонусите са във вид на разнообразни сувенири, с изгледи от същото място, за което сте поръчали, а при повече от 250 изделия - част от бонуса /ако желаете/ може да е стелажче, за разполагане на продуктите в търговският Ви обект 

Персонализирането и визуализирането на сувенири с клиентски фотоснимки и изображения, се заплаща по 20 лв. за брой или работен час. Всички новоподготвени дизайни публикуваме в сайта, след което ги изпращаме по мейла за одобрение
Реални мостри /готови завършени продукти/, но с изображения, предоставени от клиентите, изработваме само след тяхното предплащане, като цената се калкулира индивидуално, в зависимост от сложността на дизайните и изделията, както и от проектната продължителност на необходимия труд за тяхната разработка, подготовка и производство.