Меню
Вашите продукти

Новини RSS емисия

18 Mar Пътеводител на Бамберг - Забележителности, Интересни места, Атракции
ArtexBG 0 2968
Пътешествия, спомени и сувенириБамберг /Bamberg/ е старинен град с над 70 000 жители в Горна Франкония, Бавария. Заради своята  барокова архитектура историческият му център е включен в списъка на ЮНЕС..
17 Mar Пътеводител на Пърт - Забележителности, Интересни места, Атракции
ArtexBG 0 2300
Пътешествия, спомени и сувенириПърт /Perth/ e град в Централна Шотландия, близо до устието на река Тей /Tay River/. Той е историческа столица на Кралство Шотландия и на бившето графство Пъртшър. Админ..
11 Mar Пътеводител на Палма де Майорка - Забележителности, Интересни места, Атракции
ArtexBG 0 3285
Пътешествия, спомени и сувенириПалма де Майорка е столица и най-голям град /над 400 000 души/ на остров Майорка - един от Балеарските острови край източно крайбрежие на Испания. Майорка е една от осно..
10 Mar Пътеводител на Дъмфрис - Забележителности, Интересни места, Атракции
ArtexBG 0 1809
Пътешествия, спомени и сувенириДъмфрис /Dumfries/ - пазарен и бивш кралски град в югозападна Шотландия. Намира се близо до устието на река Нит /Nith/. Поетът Робърт Бърнс прекарва старините си тук - о..
09 Mar Пътеводител на Дрезден - Забележителности, Интересни места, Атракции
ArtexBG 0 2471
Пътешествия, спомени и сувенириДрезден /Dresden/ е столица и политически център на Саксония - тук се намират нейното правителство и парламента й. На местно ниво често го наричат  „Флоренция на Елба“ з..
01 Mar Пътеводител на Фолкърк - Забележителности, Интересни места, Атракции
ArtexBG 0 1865
Пътешествия, спомени и сувенириФолкърк /Falkirk/е град в централна Шотландия, с население около 35 000 души. Той е разположен на южния бряг на залива Фърт ъф Форт, приблизително по средата между Глазг..
27 Feb Пътеводител на Любек - Забележителности, Интересни места, Атракции
ArtexBG 0 1828
Пътешествия, спомени и сувенириЛюбек /Lubeck/, известен и като "Градът на 7-те кули" или "Портата на Севера" е най-голямото германско пристанище на Балтийско море и вторият по големина град /около 217..
25 Feb Пътеводител на Мадрид - Забележителности, Интересни места, Атракции
ArtexBG 0 1555
Пътешествия, спомени и сувенириМадрид е столицата и най-големият град на Испания с 3,3 милиона жители. Градът има впечатляващо културно и архитектурно наследство.1.Museum Triangle – “Златният триъгълн..
25 Feb Пътеводител на Глазгоу - Забележителности, Интересни места, Атракции
ArtexBG 0 2659
Пътешествия, спомени и сувенириГлазгоу /Glasgow/ е най-големият град в Шотландия и четвъртият по големина във Великобритания, с население от около 625 000 в града и 1 700 000 в градската агломерация. ..
21 Feb Пътеводител на Хамбург - Забележителности, Интересни места, Атракции
ArtexBG 0 2645
Пътешествия, спомени и сувенириХамбург /Hamburg/ е вторият по големина град в Германия и в същото време една от 16-те федерални провинции в нея. Преди формирането на съвременната германска държава, Ха..
20 Feb Пътеводител на Кьолн - Забележителности, Интересни места, Атракции
ArtexBG 0 2312
Пътешествия, спомени и сувенириКьолн /Köln/ е един от най-старите градове в Германия. Разположен е на река Рейн в Северен Рейн-Вестфалия. Това е четвъртият по големина град в Германия с над един милио..
19 Feb Пътеводител на Абърдийн - Забележителности, Интересни места, Атракции
ArtexBG 0 2063
Пътешествия, спомени и сувенириАбърдийн /Aberdeen/ е третият по големина град в Шотландия, с население от почти 200 000 души. Той е важен пристанищен град на Северно море, на около 190 мили северно от..
Показани 1 от 12 | 26 (3 Страници)