Меню
Вашите продукти

За нас

Уважаеми посетители, добре дошли в сайта на Студио Артекс - Бийт ООД, ЕИК: 147237772 !

Производител на български традиционни и представителни сувенири по индивидуални поръчки

Специализирани сме в изработката на Сувенири с изгледи на забележителности от България и изображения, предоставени от клиенти - Магнитни Сувенири, Магнитни Книжки, 3Д Релефни Магнити, Ключодържатели, Чаши, Магнитчета за хладилници, Запалки, Екохимикалки, Магнитни Кибритчета и Отварачки, Значки, Книгоразделители, Календари, Албум хармоники, Картини и Плакети, Бродирани изделия, Фолклорни сувенири от дърво и кожа, Ретро Сувенири, Икони и Сувенири с ъс Светци, Хумористични и развлекателни Скечове и Зодии, Рекламни сувенири и брандинг за Вашия бизнес, Семейни, Сватбени и Индивидуални сувенири и др..

За всеки от клиентите предлагаме конкретно ориентирани тематични продукти, свързани с основната им дейност и района, в който функционират. Изделията представят културно-историческите, природо-географските и етнографските особености на всеки град и район в България. Основната ни цел е да удовлетворим специфичните изисквания и желания на нашите партньори. Стремим се да откликнем и осъществим всяка нова идея, препоръка или конкретно предложение дадено от тях. Предоставяме за ползване стативи и панели, които улесняват предлагането и увеличават реализирания оборот. Периодично организираме промоции с намаления на цени, даваме бонуси и подаръци на съдействащите лица.

Овъзмездяваме собствениците /стопаните/ на културно-исторически ценности /КИЦ/ с 15% от приходите /съгласно чл. 20, ал. 5 от Наредба № Н-00-0005 на МК/, когато продукти с тяхни изгледи, се разпространяват към други /трети/ лица. За коректност, такива изделия се маркират със специални стикери.  Моля, ако сте собственик /стопанин/ на КИЦ и видите в сайта изображение на Ваш обект, свържете се с нас, за да стартираме овъзмездяването!  Съдействаме на търговците за законосъобразното предлагане на тези сувенири.

Ако се интересувате от бизнес или желаете да си сътрудничим и да печелите от нашите сувенири, моля, след като разгледате изделията, отворете офертите и прочетете подходящите за Вас.  Възникнат ли въпроси - не се колебайте да се свържите с нас. С удоволствие ще обсъдим Вашите предложения и ще направим всичко възможно, за да достигнем до взаимноизгодни решения.

Нашите сувенири са предпочитани като приятен и траен спомен от посетеното населено място или туристически обект, а и от местните жители, като оригинален подарък при гостувания и пътувания.  По Ваше желание, към изделията можем да добавим "късметчета", които привличат вниманието и създават положителни емоции.  Едновременно с това могат да осигуряват ефективна и безплатна реклама за Вашия бизнес, чрез включване в КЪСМЕТЛИЙСКАТА ни КАМПАНИЯ.

За да ползвате цените на едро, минималните количества за поръчка е поне 20 броя от модел и поне 100 броя обща поръчка /за не по-малко от 100 лв., с налични изображения за Вашият град или обект/. Срокът за изработка е между 1 и 5 работни дни, в зависимост от количествата и сложността на заявката.


За контакти:
Студио “Артекс”,
Фирма: Бийт ООД, ЕИК: 147237772
8000 гр. Бургас,  ул. “Александър Стамболийски” № 20
Офис телефони: 056 83-60-44; 0887 67-16-73
Отдел “Пласмент”: 0885 54-61-17
Управител: 0888 43-55-23
E-mail: artofis@abv.bg; artex@abv.bg