Меню
Вашите продукти

Сувенири за Европейските държави

Сувенири и Магнити за градове, туристически дестинации и държави в Европа - 3Д релефни магнитни сувенири, Магнитни Книжки, Ключодържатели, Туристически фото магнитчета, Екохимикалки, Запалки, Чаши, Картини и др. със забележителности не само от популярните, но и не толкова известните места в Европа.

Търсим Представители във всеки град, туристическа дестинация и държава в Европа: 

1. За Дистрибутори даваме 30% допълнителна отстъпка от цените на едро /по които ги предлагаме в съответната държава/, така че сувенирите стават достатъчно евтини, за да ги продавате лесно и успешно.

2. При всяка поръчка издаваме фактура за пълната й стойност /вкл. и за Вашата комисионна/, така че няма да дължите данъци и осигуровки в съответната държава, и ще можете да действате и без да имате регистрирана фирма.

3. В местата /градове, туристически обекти и дестинации/, закъдето сте поръчали Мострени комплекти и докато действате активно, ще бъдете единствен Дистрибутор /Представител/ и няма да предоставяме тази възможност на друг.

4. За всеки град или дестинация, във всяка страна, осигуряваме Комплект Мостри /Реални Сувенири/, съдържащ най-хитовите изделия и дизайни + Каталог за съответното място, които улесняват предлагането на продукцията и осигуряват нагледна представа за всеки от тях. Мострите се поръчват на Комплекти, съдържащи по 10 сувенира от разнообразни модели, с изгледи от мястото, за което желаете. Мостреният комплект струва 30 лв. Можете да поръчате и повече от 1 комплект, като всеки следващ ще съдържа различни модели /с други форми, размери или материали/ от предходните, като по този начин ще разполагате с доста по-голямо разнообразие. Безплатно ще Ви изпратим и електронни Каталози с дизайните.

Производител: Artex Studio
Представителни Колекции и Мострени Сувенири, включващи по 10 броя разнообразни, лазерно изрязани, 3Д релефни магнитни сувенири, с изгледи и фото снимки от най-популярните туристически забележителности и градове в Испания.  Можем да предложим продукти за повече от 150 дестинации.  Дори визу..
3.00лв
Производител: Artex Studio
Представителни Колекции и Мострени Сувенири, включващи по 10 броя разнообразни, лазерно изрязани, 3Д релефни магнитни сувенири, с изгледи и фото снимки от най-популярните туристически забележителности и дестинации в Шотландия.  Можем да предложим продукти за повече от 150 дестинации в Шотландия..
3.00лв
Производител: Artex Studio
Представителни Колекции и Мострени Сувенири, включващи по 10 броя разнообразни, лазерно изрязани, 3Д релефни магнитни сувенири, с изгледи и фото снимки от най-популярните туристически забележителности и дестинации в Германия.  Можем да предложим продукти за повече от 350 дестинации в Германия.&..
3.00лв
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)