Меню
Вашите продукти

Artex Studio

Производител: Artex Studio
Хижа Мусала - Магнитни Картички 01-9 се отличават с оригинални дизайни, а на гърбовете им има информационни стикери с мерителни линийки.Разполагаме с разнообразни изображения от Хижа Мусала, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки.   Всяко изделие е ръчно изработено и индивидуално..
1.10лв
Производител: Artex Studio
Хижа Мусала - Релефни, двуслойни, дървени, лазерно изрязани Магнитни сувенири с добавени Компаси - Модел 02-2. Разполагаме с разнообразни изображения от Хижа Мусала, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Сглобяват се ръчно и всеки сувенир се опакова индивидуално в целофанена кесийка. &nb..
1.50лв
Производител: Artex Studio
Магнитните Книгоразделители 01-7 се отличават с оригинални фолклорни дизайни, отпечатани директно върху магнитното фолио. Размерът им е 133 х 45 мм.Разполагаме с разнообразни изображения от почти всички градове, села и туристически забележителности в България, но можем да ги направим и с предложени ..
1.00лв
Производител: Artex Studio
Двуслойни, Релефни, Лазерно изрязани от Дървени плоскости, Магнити "Въздушна поща", Модел 33-6.  Размерът им е 80х67 мм, Разполагаме с разнообразни изображения от всеки град, село и туристически обект в България, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Сувенирите се сглобяват ръч..
1.40лв
Производител: Artex Studio
Димитровград - Магнитни сувенири, Модел 08-3. имат лазерно изрязани основи от дървени плоскости, с разнообразни форми - правоъгълни, елипсовидни, кръгли.  Освен с наличните наши изображения от Димитровград, можем да направим сувенирите и с Ваши фотоснимки.   Сглобяват се ръчно и всеки..
1.10лв
Производител: Artex Studio
Боровец - Метални Магнити и Значки с диаметър 56 мм. - Модел 07-5Разполагаме с разнообразни изображения от ХХХ, но можем да ги направим и с Ваши изображения. Сувенирите се сглобяват ръчно и всеки се опакова индивидуално в целофанена кесийка. ..
1.20лв
Производител: Artex Studio
Боровец - Двуслойни, релефни магнитни сувенири с пирографирани дървени основи, Модел 02-3. Разполагаме с разнообразни изображения от ХХХ, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Сглобяват се ръчно и всеки магнит се опакова индивидуално в целофанена кесийка. ..
1.40лв
Производител: Artex Studio
Боровец - Бродирани Кожени Сувенири с изгледи - Книгоразделители, Подложки и Магнитни Българийки, изработени от изкуствена кожа с бродерия.  Разполагаме с разнообразни изображения от Боровец, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки.  Кожените сувенири са с машинна бродерия, довършителн..
1.50лв
Производител: Artex Studio
Боровец - Туристическите Фотомагнити, Модел 21-2, са с дървени основи, изцяло обгърнати от изображенията. Размерът им е 80х60 мм.Освен с наличните наши изображения от Боровец, можем да направим сувенирите и с Ваши фотоснимки.   Сглобяват се ръчно и всеки магнит се опакова индивидуално в це..
1.30лв
Производител: Artex Studio
Боровец - Метални магнитни отварачки за бутилки с диаметър 56 мм. - Модел 07-7Разполагаме с разнообразни изображения от Боровец, но можем да ги направим и с Ваши фотоснимки. Магнитите се сглобяват ръчно и всеки се опакова индивидуално в целофанена кесийка. ..
1.90лв
Производител: Artex Studio
Магнитни Албумчета /Книжки/, съставени от 8 секции изгледи и надписи за Боровец. Албумчетата са с размер 65х47 мм. и могат да бъдат с вертикално или хоризонтално разположение. Осигуряват по-пълно и цялостно представяне на Боровец.  Предлагаме и индивидуална разработка на Магнитни Книжки със заб..
1.50лв
Производител: Artex Studio
Магнитни книжки /албумчета/ с 12 секции изгледи и текст за Боровец. Книжките са с размер 65х47 мм. и могат да бъдат с вертикално или хоризонтално разположение. Осигуряват по-пълно и цялостно представяне на Боровец, в сравнение с всички останали сувенири.  Предлагаме и индивидуална разработка на..
2.00лв
Показани 1 от 12 | 644 (54 Страници)