Меню
Вашите продукти

Пътешествия в Шотландия RSS емисия

Представяме най-интересните туристически обекти, градове и забележителности в Шотландия, с описания, фотоснимки и магнитчета за спомен.

Сувенири и Магнити

17 Mar Пътеводител на Пърт - Забележителности, Интересни места, Атракции
ArtexBG 0 2279
Пътешествия, спомени и сувенириПърт /Perth/ e град в Централна Шотландия, близо до устието на река Тей /Tay River/. Той е историческа столица на Кралство Шотландия и на бившето графство Пъртшър. Админ..
10 Mar Пътеводител на Дъмфрис - Забележителности, Интересни места, Атракции
ArtexBG 0 1799
Пътешествия, спомени и сувенириДъмфрис /Dumfries/ - пазарен и бивш кралски град в югозападна Шотландия. Намира се близо до устието на река Нит /Nith/. Поетът Робърт Бърнс прекарва старините си тук - о..
01 Mar Пътеводител на Фолкърк - Забележителности, Интересни места, Атракции
ArtexBG 0 1857
Пътешествия, спомени и сувенириФолкърк /Falkirk/е град в централна Шотландия, с население около 35 000 души. Той е разположен на южния бряг на залива Фърт ъф Форт, приблизително по средата между Глазг..
25 Feb Пътеводител на Глазгоу - Забележителности, Интересни места, Атракции
ArtexBG 0 2645
Пътешествия, спомени и сувенириГлазгоу /Glasgow/ е най-големият град в Шотландия и четвъртият по големина във Великобритания, с население от около 625 000 в града и 1 700 000 в градската агломерация. ..
19 Feb Пътеводител на Абърдийн - Забележителности, Интересни места, Атракции
ArtexBG 0 2054
Пътешествия, спомени и сувенириАбърдийн /Aberdeen/ е третият по големина град в Шотландия, с население от почти 200 000 души. Той е важен пристанищен град на Северно море, на около 190 мили северно от..
06 Feb Пътеводител на Единбург - Забележителности, интересни места, атракции
ArtexBG 0 2077
Пътешествия, спомени и сувенириЕдинбург /Edinburgh/ е столицата на Шотландия, разположена в централния регион на страната. Има население приблизително 450 000 жители. Известен е със своята архитектура..
13 Dec Мистичният Eilean Donan Castle
ArtexBG 0 837
Сувенири и МагнитиEilean Donan е малък остров, в западната част на Шотландия на който през тринадесети век е построен мистичен замък - крепост на клана Макензи и техните съюзници клана Макрей. В начал..
02 Aug Релефни магнитни сувенири, Промоции
ArtexBG 0 1147
За почти всички популярни туристически забележителности и населени места В България, можем да предложим десетки разнообразни модели 3Д Релефни магнитни сувенири. Моля, пишете ни, за кои градове или об..
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)