Меню
Вашите продукти

Празнични Сувенири и Подаръци

Сувенири и Подаръци за Празници - фолклорни фестивали; общински тържества и събития, коледни, мартенски и великденски празници, валентинки, рождени и имени дни  и т.н. Традиционни и магнитни сувенири - 3Д релефни магнити, Магнитни Книжки, Ключодържатели, Екохимикалки, Запалки, Керамични Чаши, Магнитни Кибритчета, Традиционни и битови сувенири, Фото магнитчета, Бродерии, Икони, Зодии, Скечове и много други.

Паната с хербаризирани цветя и растения, Модел 50-1, са с размери 20х15 см., Растенията са изсушени по традиционни технологии, аранжирани са ръчно и поставени в остъклени рамки, със закачалки и опорни крачета на гърба...
25.00лв
Производител: Artex Studio
Стремим се да откликнем и осъществим всяка нова идея или конкретно предложение дадено от клиентите, с цел удовлетворяване на специфичните им изисквания и желания. За всеки клиент предлагаме и произвеждаме конкретно ориентирани тематични продукти, вкл. извършваме следните допълнителни услуги: 1. Перс..
20.00лв
Производител: Artex Studio
Предлагаме Дървени Мускали с Розова Есенция, брандирани с Празнични и Коледни дизайни и ВАШИ СНИМКИ, с добавка на лого, надписи, наименования, сайт и всичко, което пожелаете. Сувенирите са подходящи за лични и фирмени подаръци. Изберете дизайн и изпратете изображенията /може всякакви/, които искате ..
2.00лв
Производител: Artex Studio
Предлагаме изработка на Порцеланови Чаши с Коледни дизайни, персонализирани с ВАШИ СНИМКИ, добавка на лого, надписи, наименования, сайт и всичко, което пожелаете. Изберете дизайн и изпратете снимки и надписи, които искате да брандираме на е-мейл: artofis@abv.bg. Персонализирането и визуализиран..
4.30лв
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)